Goedemorgen bezoeker

The Dutch het podium voor KLM Open en kansen voor citymarketing - (1)

foto.jpgOp donderdag 24 november waren we te gast bij golfclub The Dutch. Niek Molenaar, CEO van The Dutch, vertelde hoe ze in korte tijd de beste golfbaan van Nederland wisten te realiseren. Met als kers op de taart: KLM Open binnenhalen, hét golfevent van het jaar. B-to-B-marketing pur sang. Ook was er aandacht voor de citymarketing-kansen die Gemeente Lingewaal rond KLM Open wist te benutten en hoe ze het bedrijfsleven bij het event hebben betrokken.…

bekijk foto's…

Personality, gedrag en communicatie… - (2)

foto.jpgWas het thema van de CPG bijeenkomst van gisterenavond. Deze avond waren we welkom bij Meet and C - ontmoeten, werken en vergaderen aan de stationsweg. Hier werden we hartelijk ontvangen door Alexandra en Dorothé, na een korte introductie wat de mogelijkheden allemaal zijn bij Meet and C en een korte rondleiding.

Trapte ons CPG lid Daniël Seesink van Bewust Zoo af met zijn verhaal wat wij kunnen leren van de apen. Het bedrijven van politiek en het verlenen van diensten en wederdiensten komt ons allemaal bekend voor. Daniel liet aan de hand van verschillende korte filmpjes zien hoe chimpansee en gorilla's dit doen. En vertelde hoe hij leidinggevende meeneemt naar de dierentuin om ze zo te laten zien wat hun positie is binnen de organisatie.. Een leuk verhaal waar heel veel herkenbaar in is.. Je gaat een groep mensen om je heen nu toch heel anders bekijken…. 

Na een korte onderbreking met een hapje en een drankje was het tijd voor de tweede helft. Om alvast in sport termen te beginnen. Orlando van den Bosch is marketing / personality manager bij Zeloo. Zij vertegenwoordigen sporters als Tom Dumoulin, Steven Kruiswijk, Lars Boom, Marianne Vos en Yuri van Gelder. Het begeleiden van sporter op financieel gebied, maar ook het vermakten van de sporter. Wat is zijn / haar verhaal en hoe kan dit qua marketing interessant zijn. Wat is het verschil tussen topsporters en beroepssporters. Beroepssporters zoals Tom Dumoulin verdienen mooi geld in de topsport die ze beoefenen… Maar topsporters zoals Marianne Vos en Yuri van Gelder beoefenen een sport wat geen beroepssport is vrouwen wielrennen en turnen zijn geen sporten van het grote geld uit het heren peloton of de voetbalwereld. Dus is het verhaal van de sporter veel belangrijker om zo op marketing gebied extra bekendheid / inkomsten te generen. Het enthousiasme wat Orlando toont voor juist de topsporters met het juiste verhaal is leuk om aan te horen. En Yuri dat is gewoon een topsporter waarvan ineens een beroepssporters voorbeeld gevraagd werd. Een turnliefhebber die nu eenmaal in een 6bak rijdt en maar twee versnellingen kent: de eerste versnelling en de zesde versnelling!! Alles of niets… en voorlopig is het niets! Of krijgt Orlando met zijn bedrijf het nog voor elkaar om er nog iets van te maken! Wij zijn benieuwd.

Een leuke en interessante avond werd afgesloten met een borrel & bite. Leuk om te zien dat er deze avond ook enkele nieuwe gasten waren, die we hopelijk enthousiast hebben gemaakt om een lidmaatschap van het CPG te overwegen. 

Tot de volgende bijeenkomst.…

bekijk foto's…

Bedrijfsbezoek: Geofort, interactieve XY brainstorm - (4)

foto.jpgOp donderdag 18 februari gingen we op ontdekkingstocht door het Geofort in Herwijnen. Het fortterrein verkennen tijdens een interactieve XY brainstorm.…

bekijk foto's…

Archief fotoalbum