Goedemiddag bezoeker

Wie zijn wij

Kennisdeling is kennisverrijking. Communicatie Platform Gorinchem (CPG) geeft je de gelegenheid contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen.

Specialisme
Per jaar organiseert het CPG een aantal themabijeenkomsten. Over het vakgebied communicatie, en over aanverwante (actuele) onderwerpen. Denk aan het gebruik van sociale netwerken of over persvoorlichting. We nodigen gastsprekers uit die vertellen over hun specialisme. Samen met collega-communicatiespecialisten kun je discussiëren over de diverse onderwerpen. En daarbij ook ongedwongen met elkaar kennismaken.

Dynamisch
Communicatie speelt een belangrijke rol bij de realisatie van projecten. Het wordt een steeds grotere uitdaging om onderscheidend te zijn. Aangevuld met de uitbreiding van mogelijkheden en vele manieren waarop kan worden gecommuniceerd, is communicatie een dynamisch vakgebied. Om deze ontwikkeling bij te kunnen houden en zelfs op de ‘voorste golf’ hiervan mee te kunnen bewegen, is het CPG opgericht.

Oprichting
Het CPG is sinds begin 2009 actief. Vanaf 2010 maken we een professionele doorstart met enthousiaste leden. Diverse communicatieprofessionals uit de regio ‘groot’ Gorinchem hebben zich verenigd om de kennis over hun vakgebied te delen. Zij wonen en/of werken allemaal in deze regio.